O Σάββας Γκέντσογλου είναι και πάλι ερωτευμένος: Νέα του σύντροφος η Κίκα Τσέκου

5 χρόνια μετά το χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη άλλαξε σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Must Read

Ο Σάββας Γκέντσογλου, μετά το χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη μαζί με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, άλλαξε σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει έναν νέο έρωτ με την Κίκα Τσέκου η οποία έχει τελειώσει το παιδαγωγικό και λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Την αποκάλυψη της νέας του συντρόφου έχει κάνει ο ίδιος μέσα από το Instagram του και πλέον ανεβάζουν και οι δυο τους στιγμιότυπα από τους λογαριασμούς τους στα social media. To τελευταίο story του ποδοσφαιριστή απεικόνιζε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα μαζί με την αγαπημένη του την οποία είχε ταγκάρει.

Από την πλευρά της η Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη με τον παίκτη του reality Φαρμα στο οποίο συμμετείχαν μαζί, Γρηγόρη Αναστασιάδη. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This