Nina Kraviz: «Η τίγρης της Σιβηρικής» βρυχάται στην παραλιακή

Σαμπάνιες για χάρη της και αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το αποψινό set σε top club

Must Read

Μπορεί να την αποκαλούν «η τίγρης της Σιβηρίας», όμως η σκηνική παρουσία της στα decks και το sex appeal της θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στη χώρα μας!

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Η Nina Kraviz, η superstar dj που στο πέρασμά της κάνει τους φαν της να παραληρούν, θα κάνει απόψε άνω κάτω με το σόου της την παραλιακή, με το Bolivar όπου θα εμφανιστεί να θυμίζει φρούριο από τα μέτρα ασφαλείας και τον χώρο των VIPs να είναι απροσπέλαστος, εκεί όπου σε 10 τραπέζια για γερά πορτοφόλια και με το χρυσό βραχιόλι μετακίνησης στον χώρο θα ρέει μόνο σαμπάνια!

Γεννημένη στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, η Nina Kraviz ανήκει στις πιο δυναμικές djs και παραγωγούς του κόσμου, προκαλώντας υστερία όπου εμφανίζεται.

Koρυφαία του είδους

Στην Ελλάδα μάλιστα είναι πιο δημοφιλής και από τους Ελληνες συναδέλφους της, αφού δεν υπάρχει ούτε ένας clubber ή νέος -από 12 ετών και πάνω- που να μην τη γνωρίζει και να μην τη λατρεύει! Εχοντας μαζί της τους τέσσερις ανθρώπους που είναι «σκιές» της (οι τρεις εξ αυτών φωτογράφοι της για τα social media, για την ενημέρωση των θαυμαστών της, αλλά και του φανατικού κοινού που την ακολουθεί), το πρόγραμμα της Kraviz, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», μοιάζει με αυτό σταρ του Χόλιγουντ!

Θα προσγειωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου με ιδιωτικό λίαρ τζετ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Αμστερνταμ και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο πεντάστερο ξενοδοχείο «The Margi Boutique Executive Suites», στη Βουλιαγμένη, όπου θα διαμείνει στη VIP suite, ένα loft διακριτικής πολυτέλειας, με μεγάλους χώρους, μπροστά στη θάλασσα. Ενα μοναστηριακό τραπέζι, αντίκες, τζάκι, ένα άνετο καθιστικό, ένα πολυτελές dressing room, βενετσιάνικοι καθρέπτες στο μαρμάρινο μπάνιο και στο τζακούζι -με θέα στο καταπράσινο δάσος- είναι μερικές από τις λεπτομέρειες πολυτέλειας που προσφέρονται στη «βασίλισσα των decks». Εχοντας ριλαξάρει η Nina θα προσγειωθεί στην παραλιακή για το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού!

Ο Χάρης Τσιάκαλος, ιδιοκτήτης του Bolivar, και ο συνεργάτης του Δήμος Γάτσιας μίλησαν για τη γνωριμία τους με τη star dj: «Με τη Nina Kraviz είμαστε πάνω απ’ όλα φίλοι. Δέχεται εκατοντάδες προτάσεις από όλο τον κόσμο, επιλέγει -ωστόσο- πολύ προσεκτικά τους χώρους όπου εμφανίζεται. Ελέγχει ακόμα και την ποιότητα των κλάμπερ που την ακολουθούν. Εχουμε στενή συνεργασία και μια όμορφη φιλία. Αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος που συνεργαζόμαστε αποκλειστικά μαζί της για την Ελλάδα. Για το σόου της θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές διαβαθμίσεις στον χώρο, οι οποίες θα ελέγχονται και θα οριοθετούνται με τα βραχιολάκια που θα φορούν οι θαμώνες. Τα χρυσά βραχιόλια απευθύνονται στον χώρο των VIPs και έχουν πρόσβαση σε κάθε σημείο του κλαμπ. Ο χώρος των VIPs διαθέτει 10 τραπέζια, τα οποία ήδη είναι σε κράτηση εδώ και ενάμιση μήνα. Κάθε τραπέζι διαθέτει μόνο σαμπάνιες. Υπάρχουν κρατήσεις από μεγιστάνες αλλά και από πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και της σοουμπίζ παγκοσμίως. Γι’ αυτό υπάρχουν απόλυτη διακριτικότητα και ασφάλεια. Το δεύτερο επίπεδο -το prive- επιτρέπει την είσοδο σε όσους φορούν βραχιόλια ασημί χρώματος και είναι μπροστά στα decks της dj, εκεί όπου αισθάνεται το κοινό ότι την αγγίζει. Το τρίτο επίπεδο είναι η αρένα, που αφορά όλους τους υπόλοιπους χώρους, έως μπροστά στη θάλασσα. Εδώ το χρώμα στο βραχιόλι είναι κόκκινο».

Η Nina Kraviz, που θα ανέβει στα decks στη μία μετά τα μεσάνυχτα και θα παίξει έως τις πέντε τα ξημερώματα, είναι λάτρις της χώρας μας, κι έτσι μετά το set της θα κάνει μια μίνι απόδραση στο Αιγαίο με ένα μονοήμερο ταξίδι στην Ιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This