«Αναστήθηκε» ο Αγγελος Βρουλάκης και βαφτίζει τις δυο θυγατέρες του!

Θανάσης Πατριαρχέας και Βίβιαν Δράκου βαφτίζουν τις κόρες τους.

Must Read

Μπορεί στη σειρά ο Θανάσης Πατριαρχέας, που υποδυόταν τον γιατρό, να έπεφτε νεκρός στο ιατρείο του στην Ανω Ποριά Κρήτης, στην πραγματική του ζωή όμως ο ηθοποιός έχει κάθε λόγο να χαμογελά, μια και σήμερα, όπως αποκαλύπτει η «Espresso», βαφτίζει τις δυο κόρες του! Το μυστήριο της βάφτισης θα γίνει στο χωριό Εξοχικό της Κορώνης, στη Μεσσηνία (όπου έχει και το πατρικό του), στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, με τις νεοφώτιστες να παίρνουν τα ονόματα «Σταύρια» και Κύνθια»!

Και αν το «μπλουμ» των κοριτσιών θα γίνει σε λίγες ώρες, ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» πέτυχε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπητό ηθοποιό και τη σύζυγό του Βίβιαν Δράκου σε κατάστημα ειδών βάφτισης, να τσεκάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες στα βαφτιστικά των δύο πριγκιπισσών τους, αλλά και τα μαρτυρικά για το μυστήριο.

Χαμογελαστοί και μη μπορώντας να περιμένουν άλλο για το ευτυχές γεγονός, οι δυο γονείς, αφού ρύθμισαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες, αναχώρησαν για το Εξοχικό ή Γαλέικα, ένα ορεινό χωριό μισή ώρα από την Καλαμάτα, κοντά στην Πύλο. Μάλιστα, όπως μάθαμε, μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι και θα σουβλιστούν και αρνιά, με τους παραδοσιακούς χορούς να κυριαρχούν!

Και ενώ οι δυο κόρες τούς έχουν αλλάξει τη ζωή τους, Θανάσης Πατριαρχέας και Βίβιαν Δράκου θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς, με τον ηθοποιό να γνωστοποιεί τα ευχάριστα στα τέλη Μαΐου, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία του με τη σύζυγό του, της οποίας φιλούσε τρυφερά την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα! Οι δυο τους βρίσκονταν πάνω σε σκάφος απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, προφανώς σε αγαπημένους θαλασσινούς προορισμούς που τους αρέσει να επισκέπτονται όταν έχουν την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This