Αδαμαντίδης-Κίρκη: Τα πειστήρια του έρωτα πριν από τη θύελλα

Ντοκουμέντα πριν από την καταγγελία του μοντέλου για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή

Must Read

Τα ντοκουμέντα του έρωτα του Θέμη Αδαμαντίδη με τη Βαρβάρα Κίρκη φέρνει πρώτη φορά στη δημοσιότητα η «Espresso»! Στις αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε η εφημερίδα μας και οι οποίες τραβήχτηκαν λίγους μήνες προτού ξεσπάσει η «καταιγίδα» από τις καταγγελίες του εντυπωσιακού μοντέλου περί ξυλοδαρμού του από τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Στα φωτογραφικά καρέ διακρίνεται το πρώην ζευγάρι, που ήταν μαζί ενάμιση χρόνο, να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του πέρυσι στη Μάνη, σε άλλη φωτογραφία εμφανίζονται σε τρυφερό τετ α τετ γιορτάζοντας μαζί την Πρωτοχρονιά στην Κύπρο, ενώ σε άλλη οι δυο τους ποζάρουν στα χιόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει: «Δεν είχαμε κάποια σοβαρή σχέση με τη Βαρβάρα, ήταν μια ελεύθερη σχέση και από την πλευρά της και από μένα». Το ρεπορτάζ μας, όμως, τον διαψεύδει, καθώς οι φωτογραφίες δεν μαρτυρούν μια περιστασιακή σχέση, αλλά έναν σοβαρό δεσμό δύο ανθρώπων που φαίνονται πολύ ερωτευμένοι!

Μάλιστα, κοινοί γνωστοί και φίλοι τους επιβεβαιώνουν τον έρωτά τους, καθώς η Βαρβάρα ήταν συνεχώς στο πλευρό του τραγουδιστή. Αυτήν την περίοδο η Ελληνίδα «Πάμελα Αντερσον» (όπως έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν τη Βαρβάρα Κίρκη) κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της, προσπαθώντας να διαγράψει οριστικά τον τραγουδιστή από τη ζωή της. Εχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στις φίλες της, οι οποίες στέκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, και στην έντονη φιλοζωική δράση της.

Η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον τραγουδιστή στην περιοχή της Ανω Γλυφάδας στη 1.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Ιουνίου, με οπτικό υλικό από κάμερα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς η ξανθιά αισθητικός και μοντέλο, ενώ περίμενε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, που ήταν παρκαρισμένο έξω από ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη, δέχθηκε λεκτική και σωματική επίθεση από τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος νόμισε ότι φλέρταρε με έναν ταξιτζή!

6934296

Αρχικά, η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί για τις 14 Ιουλίου. Ομως, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του τραγουδιστή Αλέξη Κούγια, δόθηκε νέα αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This