Αριέττα Μουτούση: Δείτε τον πρώην της σύζυγο και τον γιο της

Το ζευγάρι αν και έχει πάρει διαζύγιο, μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι.

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Η Αριέττα Μουτούση, κόρη της Νόνικας Γαληνέα,  έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Δαλαρέτο και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, το Μιχάλη. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει για το γάμο και το παιδί της: «Πριν γεννήσω το παιδί είχα σταματήσει τη δουλειά και ζούσα στην Τζιά. Ο άντρας μου κατάγεται από εκεί, έχει εκεί το σπίτι του, είχε τη δουλειά του καi πήγα για εκείνον. Ζούσαμε και στην Αθήνα, είχαμε και εκεί το σπίτι μας, αλλά τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα να δουλεύω, ήθελα να είμαι συνέχεια με το παιδί, αυτό μου πήγαινε καλύτερα. Με τον σύζυγo μου μένουμε ακόμη στο ίδιο σπίτι, παρόλο που έχουμε χωρίσει. Ο Νίκος τώρα είναι στην Τζιά, αλλά όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί. Μια τόσο καλή σχέση μπορεί να επιτευχθεί, όταν υπάρχει αγάπη και σε ενώνει ένα παιδί. Ο Μιχάλης είναι 50% ο Νίκος και 50% εγώ, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This