Θέμης Αδαμαντίδης-Βαρβάρα Κίρκη: Eπανασύνδεση για το ζευγάρι και απόσυρση της μήνυσης

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί.

Must Read

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη μετά από μήνυση που υπέβαλλε η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη εναντίον του για ξυλοδαρμό και μάλιστα είχε βρεθεί και ενώπιον του δικαστηρίου με την υπόθεση να παίρνει αναβολή.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του περιοδικού YOU και της Τζώρτζια Συρίχα, η Βαρβάρα Κίρκη απέσυρε τη μήνυση, το εξ αναβολής δικαστήριο δεν θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Να θυμίσουμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε δηλώσει σχετικά με τον ξυλοδαρμό της:

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στούς χώρους που δουλεύω αντάλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε αναφερόμενος στα πάθη για τα οποία τον έχουν κατηγορήσει οι πρώην σύντροφοι του: «Ο καθένας έχει πάθη και παθαίνει. Και βέβαια όλοι μαθαίνουμε από τα πάθη μας, άλλοι νωρίς, άλλοι αργά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου, από τον κόσμο και από τις γυναίκες. Μία συγγνώμη για όλη αυτή την αναστάτωση. Να ζητήσω συγγνώμη από την Βαρβάρα; Δεν θα έπρεπε να μου ζητήσει κι εκείνη συγγνώμη που πήγε να πάρει ένα τούβλο από ένα σπίτι και το πέταξε όλο κάτω;».

Aπό την πλευρά του ο αδερφός της Βαρβάρας, Γιώργος Κίρκης είχε πει όταν η αδερφή του κατέθεσε τη μήνυση:« Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες. Μίλησε με τη μητέρα μας και της είπε ότι τον αγαπά ακόμα και δεν θέλει να του κάνει κακό. Με τα λεγόμενά της πιστεύω ότι τον έχει συγχωρήσει. Σέβομαι την άποψή της ότι δεν θέλει λεφτά από τον Θέμη, αλλά πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This