Κιάνου Ριβς: «Καλό παιδί» και… φαίνεται!

Ο σταρ του Χόλιγουντ πάντα κρατά... κοντά τα χέρια του

Must Read

Η εικόνα του «καλού παιδιού», που συνοδεύει τον Κιάνου Ριβς από το ξεκίνημα, κιόλας, της καριέρας του, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησαν θαυμαστές του στο Facebook.

Σε αυτές, ο λιβανέζικης καταγωγής σταρ μεγάλων εμπορικών επιτυχιών, όπως το «John Wick» και το «Matrix», αποδεικνύει ότι είναι τόσο «αγνός», που ούτε καν… αγγίζει τις γυναίκες με τις οποίες φωτογραφίζεται παρέα!

«Εικονική»… αγκαλιά με θαυμάστριες

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στη σελίδα Unprofessional Madman και δείχνουν τον 51χρονο ηθοποιό αγκαλιά με θαυμάστριές του (ανάμεσά τους και την αειθαλή σταρ της country μουσικής, Ντόλι Πάρτον). Εκείνο που κάνει μεγάλη εντύπωση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι οι παλάμες των χεριών του είναι πάντα ανοιχτές και δεν αγγίζουν ποτέ τα σώματά τους.

Πολλοί ήταν οι επισκέπτες της σελίδας, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν έναν «αληθινό τζέντλεμαν», που, με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει το πόσο ευγενικός είναι. Υπήρξαν, όμως, και οι κακεντρεχείς, που υποστήριξαν ότι απλώς φέρεται έξυπνα, καθώς έτσι αποκλείεται να κατηγορηθεί για… σεξουαλική παρενόχληση!

Αν τολμάνε, ας του το πουν… καταπρόσωπο οι τελευταίοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This