Ο Λάκης Γαβαλάς κλείνει τα 70 και το γιόρτασε με γυμνές φωτογραφίες του στον καθρέπτη

Must Read

Tα γενέθλιά του έχει αύριο, 6 Αυγούστου ο Λάκης Γαβαλάς και κλείνει τα 70 του χρόνια. Ο σχεδιαστής περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο και ετοιμάζει το πάρτυ του: «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Secret».

Λίγες ώρες πριν την ημέρα των γενεθλίων του, ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε μια σειρά από γυμνές φωτογραφίες του μπροστά στον καθρέπτη φορώντας μόνο ένα headpiece με λουλούδια και στη λεζάντα έγραψε: «Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά και πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε… Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου».</em

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This