Ο Λάκης Γαβαλάς για το bullying: «Περνούσα την οδό Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά»

Must Read

Αναφορά στο bullying που είχε βιώσει πριν από αρκετά χρόνια, έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, σε συνέντευξή του.

«Έμενα στον Κορυδαλλό και πήγαινα στο θέατρο, στη οδό Αλεξάνδρας, στο «Μπουρνέλη», μιλάω τώρα για τη δεκαετία του ’70. Φορούσα μια καμπάνα κι ένα σακάκι καρό μπλε-άσπρο-κόκκινο, που πολύ θα ήθελα να είχα και τώρα. Περνούσα την οδό Μάρνης και άκουγα ξεφωνητά τρελά» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, έλειπαν η άρπα και το βιολί για να το συνοδεύουν. Οπότε, το bullying το πέρασα με αυτόν τον τρόπο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η κοινωνία έχει εξελιχθεί ή εξακολουθεί να είναι οπισθοδρομικοί ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Ένα μεγάλο κομμάτι έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα μέσα από την τεχνολογία. Θεωρώ ότι η Ελλάδα βγάζει καλά άτομα. Επειδή παρακολουθώ την ανιψιά μου, τη μικρότερη, είναι παιδιά τα οποία κάνουν αθλητισμό, προσέχουν τη διατροφή τους, μελετούν, εξελίσσονται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This