Επίσημα ξανά μαζί: Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά στην Βαρβάρα Κίρκη το κομμάτι «Στην καρδιά»

Must Read

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Βαρβάρα Κίρκη, κατήγγειλε τον 64χρονο σύντροφό της Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα, ο τραγουδιστής να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στο δικαστήριο, όπου και πήρε αναβολή.

Πιο συγκεκριμένα, η Βαρβάρα Κίρκη, περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα είπε ότι βρίσκονταν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ’ έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω» κατέθεσε η Βαρβάρα Κίρκη και συμπλήρωσε: «Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, αρνήθηκε τις κατηγορίες και υπέβαλε και εκείνος μήνυση στην Βαρβάρα Κίρκη για ψευδή καταμήνυση. Την επόμενη ημέρα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη ενώ το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Το δικαστήριο που είχε οριστεί στις 14 Ιουλίου, πήρε αναβολή για τις 4 Οκτωβρίου.Το τριμελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση, τόσο λόγω κωλύματος του συνηγόρου του τραγουδιστή Αλέξη Κούγια, αλλά και επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση. Σημειώνεται επίσης πως στο δικαστήριο δεν έδωσαν το παρόν ούτε ο γνωστός τραγουδιστής αλλά ούτε η Βαρβάρα Κίρκη.

Παρόλα αυτά, με ένα ρεπορτάζ προ ολίγων ημερών που δημοσίευσε το περιοδικό You, o Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη φάνηκε ότι τα ξαναβρήκαν και είναι και πάλι ζευγάρι κάτι που επιβεβαιώθηκε όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο Metropolis στην Πάτρα, όπου και τραγουδάει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Θέμης Αδαμαντίδης εθεάθη να τραγουδάει δίπλα στη σύντροφό του το κομμάτι «Στην καρδιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This