O Aντίνοος Αλμπάνης στέλνει ημίγυμνος μήνυμα στο διαρρήκτη του: «O Πρωθυπουργός παρακολουθεί το κινητό σου»

Ο ηθοποιός έπεσε θύμα ληστείας ενώ βρίσκεται σε διακοπές.

Must Read

O Aντίνοος Αλμπάνης, βρίσκεται σε διακοπές στην Ίο, όμως ενημέρωσε τους ακολούθους του πως ενώ εκείνος είναι μακριά κάποιος διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι του. Ο ηθοποιός ενημερώθηκε για τη διάρρηξη από την κυρία που φροντίζει το σκύλο του. Έτσι, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον διαρρήκτη του σπιτιού του συνοδεύοντάς τη με μια φωτογραφία του στο ντους.

«Αγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει.

Ξανασκέψου το
φιλικά, Αντίνοος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This