Τετάρτη 16/6/2021

Ποια είναι η νέα κλίκα του GNTM που προκαλεί ίντριγκες και «θάβει το σύμπαν»! (video)

Ξεκίνησε για τα καλά το φετινό GNTM με τη νέα «τριάδα φωτιά» να έχει σχηματιστεί από τα πρώτα επεισόδια. Τα κορίτσια έχουν έρθει «διαβασμένες» και έτοιμες για τον ανταγωνισμό. Θέλουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους ακόμη κι αν αυτό φέρει ίντριγκα μέσα στο σπίτι της «μόδας».

Οι κοπέλες που αποτελούν την κλίκα του GNTM2, την οποία αποκαλούν FF, είναι η Μαρτίνα, η Κάτια, η Ασημίνα, η Σουζάνα και η Άννα. Μένουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και δεν παραλείπουν τα καυστικά σχόλια για όσες δεν ανήκουν στην «ομάδα» τους.

Όσον αφορά το όνομα της παρέας τους (FF), το σκέφθηκαν μόνα τους τα πέντε κορίτσια αφήνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι σημαίνει… μέχρι σήμερα. Η Πόπη ήταν αυτή που αποκάλυψε πώς το FF είναι η συντομογραφία του Final Five (τελική πεντάδα).

Αυτή είναι η «πεντάδα φωτιά»:

  1. Μαρτινα Γαφιιτσούκ

2. Κάτια Ταραμπανκό

Κάτια Ταραμπανκό

3. Ασημίνα Χαρίτου

Ασημίνα Χαρίτου

4. Souzana Kuol (Σουζάνα Κουόλ)

Σουζάνα Κουόλ

5. Άννα Χατζή

Από τα κορίτσια της κλίκας ξεχωρίζει η Σουζάνα για την εξωτική ομορφιά της και την… αντιπαράθεσή της με την όμορφη Κέισι. Τα δύο κορίτσια ήταν φιλικές στην αρχή του παιχνιδιού αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν η Σουζάνα έγινε υπεροπτική και μιλούσε άσχημα σε άλλα κορίτσια. Η Σκορδά έριξε τη βόμβα στην εκπομπή της ανακοινώνοντας τον ανερχόμενο καβγά ανάμεσα στα κορίτσια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ