Η Ραφαέλα Ψαρρού δείχνει το τσίμπημα της θαλάσσιας ανεμώνης στους γλουτούς της

Ψ

Must Read

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο σύζυγός της Γιώργος Καράβας κάνουν διακοπές στην Κύθνο, η οποία αποτελεί έναν αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό. Ενώ όμως η Ραφαέλα κολυμπούσε αμέριμνη, δέχθηκε το τσίμπημα μιας θαλάσσιας ανεμώνης στους γλουτούς, και το σημάδι που της άφησε ήταν έντονο και μεγάλο, όπως είδαμε στο story που ανέβασε.

Tι είναι η θαλάσσια ανεμώνη σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε: H θαλάσσια ανεμώνη μοιάζει με μέδουσα και έχει πολλά χρώματα. Το πλάσμα αυτό όμως όχι μόνο είναι σαρκοφάγο αλλά φημίζεται για τη λαιμαργία και την επιθετικότητά του. Λόγω ανατομίας, δεν μπορούν να κινηθούν πολύ εύκολα, συνεπώς εξαρτώνται απ’ την τροφή που θα μπλεχτεί στα εκτεταμένα πλοκάμια τους ή το περιστόμιό τους. Το «θύμα» που πιάνεται ναρκώνεται πρώτα με την ενέργεια των κνιδοφόρων κυστεών τους και μετά προωθείται με το στόμα στο στομάχι τους. Μάλιστα, το τμήμα της τροφής που δεν χωνεύεται αποβάλλεται από το στόμα.

Η Ραφαέλα Ψαρρού συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Όταν οι διακοπές σου ξεκινάνε κάπως έτσι, ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις τέλεια… Τι με τσίμπησε; Ανεμώνη».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This