H Xαρούλα Αλεξίου επανέρχεται με νέα θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το όνομά της παράστασης θα είναι «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου»

Must Read

Η Χαρούλα Αλεξίου μπορεί να έχει σταματήσει το τραγούδι εδώ και δυο χρόνια επειδή αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τη φωνή της όμως δεν έχει αποσυρθεί εντελώς από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Χαρούλα Αλεξίου, θα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» που θα προβληθεί τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη ερμηνεύτρια, θα συμμετέχει σε ένα μήνα και σε μια θεατρική παράσταση μαζί με την Όλια Λαζαρίδου η οποία θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Το έργο θα παρουσιάσει το κείμενο του Φώτη Κόντογλου «Το Αϊβαλί η Πατρίδα μου», σε μια θεατροποιημένη σκηνική παρουσίαση.

Πιο συγκεκριμένα, η Χαρούλα Αλεξίου, έγραψε στην ανάρτησή της: «Κάποτε στο ξεκίνημα μου, τραγούδησα το Αϊβαλί στη Μικρά Ασία του Καλδάρα και του Πυθαγόρα. Τώρα σε ένα μήνα από σήμερα η πρεμιέρα μας με την Όλια Λαζαρίδου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μεταφέρουμε θεατρικά, το Αϊβαλί του Φώτη Κόντογλου. Συγκίνηση μεγάλη που θα ήθελα να την ζήσουμε παρέα. Κι η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας μαζί μας με τους σκοπούς της Ανατολής» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This