H Iωάννα Παππά κολυμπά με τον τριών ετών γιο της: O Αντώνης είναι υπέροχος!

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις οικογενειακές διακοπές της.

Must Read

Η Ιωάννα Παππά απέκτησε τον γιο της Αντώνη, το 2019 με το σύντροφό της Κωνσταντίνο Πάντο σε ηλικία 42 ετών και μάλιστα τότε, αρκετοί ήταν εκείνοι που την είχαν κατακρίνει επειδή αποφάσισε να γίνει μητέρα σε μεγάλη ηλικία, με το θέμα να έχει γίνει viral. «

Μου έστειλαν ένα μήνυμα “ντροπή σου που έγινες μητέρα μετά τα 40 και τι θα κάνει το παιδί όταν μεγαλώσεις;”. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, ήρθε φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Είμαι υπέρ αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι στη ζωή του να το παλεύει μέχρι τέλους» είχε πει τότε.

H ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Μπέτυ Μαγγίρα είχε δηλώσει για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της: «Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Tη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η ηθοποιός περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον Αντώνη που είναι πλέον τριών ετών και μαμά και γιος κολυμπούν στα καταγάλανα νερά με την ηθοποιό να ανεβάζει το στιγμιότυπο στο Instagram και τη συνόδευσε με το hashtag #forever που σημαίνει “Για πάντα”.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This