Προδόθηκαν από τις αναρτήσεις τους ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Must Read

Ο Χρήστος Μάστορας διέψευσε πως βρίσκεται σε σχέση αυτή την εποχή, αλλά, αν συγκρίνει κανείς τα stories του στο Instagram με εκείνα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, θα διαπιστώσει μάλλον ότι ο τραγουδιστής και το μοντέλο συνεχίζουν τις κοινές καλοκαιρινές εξορμήσεις τους, μετά τα «αποκαλυπτήρια» του ειδυλλίου τους στη Χαλκιδική.

Ηταν πριν από δύο εβδομάδες περίπου όταν ο φακός των «κατασκόπων» της διαδικτυακής κουτσομπόλας με τη μάσκα που συστήνεται ως Soula Glamorous «αιχμαλώτισε» τον frontman του συγκροτήματος MΕΛΙSSES σε παραλιακό κλαμπ του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής να διασκεδάζει με τη «Σκάρλετ Γιόχανσον» του «GNTM», όπως αποκαλούν συχνά το μοντέλο λόγω της ομοιότητάς του με τη χολιγουντιανή σταρ. Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνονταν να έχουν αναπτύξει μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους, ενώ, όπως έγινε γνωστό, είχαν φύγει μαζί από το κλαμπ για να πάνε στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου είχαν καταλύσει αμφότεροι.

Δηλώνει single

Σε συνέντευξη που έδωσε, ωστόσο, μαζί με το συγκρότημά του στο Κοσμοράδιο 95,1 με τον Τάσο Ριζόπουλο, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε single. «Δεν έχω σχέση, όχι. Είμαι ελεύθερος» σχολίασε λακωνικά, για να ερωτηθεί αμέσως μετά αν ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν.

«H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδειά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπονοώντας πιθανά πως υπάρχει φιλική σχέση με τη Γαρυφαλλιά.

Πάντως, οι δύο «φίλοι» φαίνεται ότι τα περνούν… ζάχαρη παρέα, αφού αυτές τις μέρες είναι και πάλι σε τουριστικό προορισμό που δεν αποκαλύπτουν, έχοντας καταλύσει σε πριβέ πέτρινη βίλα.

Η Γαρυφαλλιά ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπα από το οίκημα με την πισίνα, ενώ ο Χρήστος έκανε με τη σειρά του κάποιες αναρτήσεις, ποζάροντας κοντά στο νερό με φόντο τον πετρόχτιστο τοίχο της αυλής.

Οπως ήταν φυσικό, το γεγονός σχολιάστηκε από followers του, οι οποίοι επισήμαναν πως πρόκειται για το ίδιο σπίτι που διαμένει και το μοντέλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This