Τούνη-Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν τις διακοπές τους στην Κρήτη δείχνοντάς μας το δωμάτιό τους

Το ζευγάρι μετά τους τέσσερις πρώτους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης της Ιωάννας πήγε διακοπές.

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη έκλεισε μόλις τα 29 της χρόνια και το γιόρτασε με δυο πάρτυ γενεθλίων, ένα σε νυχτερινό μαγαζί κι άλλο ένα στην παραλία, ενώ αμέσως μετά έμαθε και το φύλο του παιδιού που περιμένει σε ένα gender reveal party που διοργάνωσαν οι φίλοι της.

Η επιχειρηματίας λοιπόν σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί που θα είναι αγόρι, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Οι δυο τους, μετά από τέσσερις δύσκολους μήνες κατά τους οποίους η Ιωάννα Τούνη δεν μπορούσε καν να βγει από το σπίτι της καθώς είχε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, αποφάσισαν να πάνε λίγες ημέρες διακοπές για να ξεφύγουν από την ρουτίνα και επέλεξαν το νησί της Κρήτης. Η Ιωάννα Τούνη, όπως συνηθίζει, ξενάγησε τους ακολούθους της μέσα στο δωμάτιό τους, το οποίο μάλιστα έχει και ιδιωτική πισίνα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This