Το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνει πάνω σε γιοτ η χολιγουντιανή star Ντέμι Μουρ

Λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται συχνά

Must Read

Λάμψη από το Χόλιγουντ έδωσε στο ελληνικό καλοκαίρι η Ντέμι Μουρ, καθώς ακόμη μία χρονιά κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ανήθικη πρόταση», η οποία είναι νονά ενός εκ των τέκνων της επιχειρηματικής οικογένειας Στέγγου, λατρεύει τη χώρα μας και την επισκέπτεται συχνά.

Φρόντισε, δε, να δείξει την αγάπη της αναρτώντας φωτογραφία στο Instagram στην οποία ποζάρει με ροζ μπικίνι πάνω σε πολυτελές γιοτ με φόντο τη θάλασσα. «Απολαμβάνοντας το καλοκαίρι» σχολίασε η 59χρονη πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις και του Αστον Κούτσερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει διακοπές στη χώρα μας μαζί με φίλους της, ενώ έχει θεαθεί να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικροσκοπικό της σκύλο Πιλάφ, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Συχνά, μάλιστα, συνδυάζει την ηλιοθεραπεία στο γιοτ με το διάβασμα των αγαπημένων της βιβλίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This