H Δήμητρα Παπαδοπούλου μας χάρισε μερικές σπάνιες φωτογραφίες της με μαγιό

Χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Must Read

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δεν μας έχει συνηθίσει σε πόζες της με μαγιό. Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη ηθοποιός, που απολαμβάνει τις διακοπές της και το μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να αποκαλύψει το που βρίσκεται, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, στις οποίες ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό, βρεγμένα μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ, στην παραλία.


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν χρησιμοποίησε φίλτρα ή επεξεργασία εικόνας στις εικόνες. Έδειξε την φυσική της ομορφιά και το συγκεκριμένο άλμπουμ συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους ακολούθους της, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This