Ξύλο σε live του Κουρκούλη – Διέκοψε τη συναυλία

Οσα έγιναν στο Παγγαίο Καβάλας

Must Read

Κάποιοι θερμόαιμοι στην Καβάλα κατά πώς φαίνεται ζήλεψαν τους ευέξαπτους ομογενείς στην Αυστραλία, που έκαναν άνω κάτω live του Βασίλη Καρρά, και έκαναν τα ίδια!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Δύο μήνες μετά το ξύλο μετά μουσικής στη συναυλία του Καρρά στη Μελβούρνη, με την «Espresso» να αποκαλύπτει πρώτη τα κλοτσομπουνίδια (την ώρα που ο λαϊκός τραγουδιστής ήταν πάνω στη σκηνή και ερμήνευε τις μεγάλες του επιτυχίες) για τις… θέσεις, με τον Καρρά να σταματά να τραγουδά κοιτώντας έκπληκτος το… θέαμα, επαναλήφθηκαν τα ίδια πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την ήπειρο των καγκουρό και συγκεκριμένα στον νομό Καβάλας!

Σύμφωνα με το απoκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», την περασμένη Παρασκευή η συναυλία (για τον χορό της ομάδας του Κεραυνού Ελευθερών) του δημοφιλούς Νίκου Κουρκούλη και της Βασιλικής Νταντά μετατράπηκε σε ρινγκ, μπροστά σε 1.500 θεατές!
Ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο γήπεδο των Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, και, ενώ το κέφι είχε ανάψει, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα ένας Βούλγαρος θαμώνας θέλησε να ανέβει στη σκηνή να ρίξει τις στροφές του. Επειδή τα τραπέζια και οι καρέκλες εμπόδιζαν την… προέλασή του προς την πίστα, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπάει αναίτια θαμώνα που καθόταν!

Σύρραξη

Για κακή του τύχη ο νεαρός αντέδρασε, καθώς γνώριζε πολεμικές τέχνες, και τον ακινητοποίησε, αφού προηγουμένως τον είχε γρονθοκοπήσει! Αμέσως η σύρραξη γενικεύτηκε, καθώς οι φίλοι του Βούλγαρου κινήθηκαν απειλητικά προς το τραπέζι του νεαρού, με αποτέλεσμα ο καβγάς να γενικευτεί και το γήπεδο των Ελευθερών να μετατραπεί σε ρινγκ!

Ο Νίκος Κουρκούλης, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, διέκοψε τη συναυλία και η γενικευμένη σύρραξη έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και με την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων του δήμου, που προσπαθούσαν σε ρόλο πυροσβέστη να σβήσουν τη φωτιά που είχαν ανάψει με τον καβγά τους οι θερμόαιμοι Βούλγαροι, που δεν σεβάστηκαν ούτε τους δύο καλλιτέχνες, αλλά και ούτε όσους έσπευσαν να τους απολαύσουν, σε μια βραδιά που δεν προμήνυε ότι θα έχει παρατράγουδα!

Δείτε επίσης: Άγριο ξύλο σε live του Βασίλη Καρρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This