Μαντόνα: «Νιώθω σαν να με βίασαν!»

Έξαλλη με ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο η «βασίλισσα της pop»

Must Read

Το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου, η Μαντόνα, με σχετική δημοσίευσή της στο instagram, εξαπέλυσε κατά μέτωπο επίθεση στην ελληνοαμερικανίδα συγγραφέα και αρθρογράφο Βανέσα Γρηγοριάδη (Vanessa Grigoriadis).

Ο λόγος; Το μακροσκελές άρθρο της Γρηγοριάδη που δημοσιεύθηκε στους New York Times, εμπνευσμένο από τη ζωή, την καριέρα και την άρνηση της «βασίλισσας της pop» να παραδόσει το «στέμμα» της. Και το συγκεκριμένο άρθρο, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα της Μαντόνα, είναι από τα… χειρότερα πράγματα που έχουν γραφτεί ποτέ για εκείνη!

«Το να πω πως απογοητεύτηκα με το άρθρο είναι λίγο. Φαίνεται πως δεν μπορείς να φτιάξεις την κοινωνία και την ατέρμονη ανάγκη της να υποτιμά, να δυσφημεί και να υποβαθμίζει εκείνο που γνωρίζει πως είναι καλό. Ειδικά τις ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες», αναφέρει στο ποστ η Μαντόνα.

Μετανιωμένη σφόδρα

Η αειθαλής superstar, η οποία δηλώνει πως «μετάνιωσε που πέρασε έστω πέντε λεπτά μαζί της», κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο και για την –εκνευριστική, ως φαίνεται, για την ίδια– εμμονή της αρθρογράφου στην ηλικία της (εδώ κάπου ας αναφέρουμε ότι ο γενικός τίτλος του άρθρου είναι «Madonna at Sixty» («Η Μαντόνα στα Εξήντα»)).

«Η δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο πέρασε ημέρες, ώρες και μήνες μαζί μου. Προσκλήθηκε σε έναν κόσμο που πολύς κόσμος δεν έχει την ευκαιρία να δει, αλλά επέλεξε να εστιάσει σε ασήμαντα και επιφανειακά ζητήματα, όπως την εθνικότητα της Madame X (η περσόνα που έχει υιοθετήσει η σταρ στο επερχόμενο album της) και το ύφασμα στις κουρτίνες μου, και να κάνει ατελείωτα σχόλια για την ηλικία μου, η οποία δεν θα είχε αναφερθεί καν, αν ήμουν ΑΝΤΡΑΣ! Λυπάμαι που πέρασα έστω και 5 λεπτά μαζί της. Με κάνει να νιώθω σαν βιασμένη», συνεχίζει στο ίδιο ύφος η Μαντόνα.

Σαν να την έχουν βιάσει

Μάλιστα, η Μαντόνα έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα κι από το γεγονός ότι η 45χρονη δημοσιογράφος δεν θεώρησε πρέπον το ότι η πολυσχιδής καλλιτέχνης είχε δηλώσει πως ένιωσε «σαν να την έχουν βιάσει», όταν τα τραγούδια του προηγούμενου album της, με τίτλο «Rebel Heart», διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν καν ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις του.

«Και ναι μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτήν την αντιστοιχία εφόσον έχω βιαστεί στα 19 μου», φρόντισε να μας «υπενθυμίσει» η σταρ, για να ολοκληρώσει την ανάρτησή της με ένα απόλυτα δικαιολογημένο ξέσπασμα, «Και λέω ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ που έχει ποτίσει βαθιά το ύφασμα της κοινωνίας. Ποτέ δεν θα σταματήσω να αγωνίζομαι για να την εξαλείψω».

https://www.instagram.com/p/ByXoF3NBl8j/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This