Η Έλενα Ακρίτα ποζάρει με το γιο της Παύλο Αρζόγλου σε μια σπάνια φωτογραφία

"Μάνα και γιος στα φιόρδ. Δεκατέσσερα χρόνια πριν" έγραψε στην λεζάντα.

Must Read

Η Έλενα Ακρίτα, έχει ένα γιο, τον Παύλο, τον οποίο υιοθέτησε μαζί με το σύζυγό της, Κώστα Αρζόγλου το 1992.

Η Έλενα Ακρίτα, δεν συνηθίζει να εκθέτει πολύ το γιο της στα social media, τα κλικ που έχουμε δει είναι σπάνια με ένα απ αυτά να έρχεται από το παρελθόν, όταν η δημοσιογράφος πήγε μαζί με το γιο της στη Σκανδιναβία διακοπές.

Το throwback έρχεται πριν από 14 χρόνια, με τον Παύλο Αρζόγλου και την μητέρα του να ποζάρουν χαμογελαστοί και την δημοσιογράφο να γράφει “Μάνα και γιος στα φιόρδ. Δεκατέσσερα χρόνια πριν” στη λεζάντα.

H προηγούμενη φορά που είδαμε τον Παύλο Αρζόγλου σε μια οικογενειακή φωτογραφία, ήταν στην γιορτή της μητέρας όταν πόζαρε με τη γιαγιά του Σύλβα Ακρίτα και την μαμά του Έλενα Ακρίτα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τότε στη λεζάντα έγραψε: Γιορτή της Μητέρας. Σύλβα, Έλενα, κι ο γιος μου Παύλος – τρεις γενιές. Χρόνια πολλά στις μάνες που γέννησαν, χρόνια πολλά στις μάνες που υιοθέτησαν, χρόνια πολλά σε όλες τις μάνες που ανάστησαν παιδιά με αγάπη, με ξενύχτια, με αγκαλιές και με φιλιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This