Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο τράπερ Trannos μετά το τροχαίο

«Ευτυχώς φόραγε ζώνη, δεν οδηγούσε εκείνος, χτύπησε λίγο στα πλευρά», είπε ο μάνατζέρ του

Must Read

Σήμερα το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου στο οποίο νοσηλεύεται από χθες ο τράπερ Trannos, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Όπως είπε στο Mega ο μάνατζέρ του, διευκρινίζοντας πως δεν οδηγούσε ο τράπερ, έχει  χτυπήσει στα πλευρά από τη ζώνη ασφαλείας που φορούσε.

Όπως είπε, επειδή υπήρξε μια σύγχυση από το πρωί, το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο πελάτης του, δεν ήταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αλλά στον Άγιο Στέφανο κοντά στο Καπανδρίτι.

Ο μάνατζερ περιέγραψε μάλιστα και το τι συνέβη: «Ήταν με τέσσερις φίλους μας και πήγαιναν επίσκεψη σε ένα σπίτι. Σε μια στροφή έφυγε το αμάξι (σ.σ. είπε ότι είχε χώματα κάτω και γλίστρισε στη στροφή). Ευτυχώς φόραγε ζώνη, δεν οδηγούσε εκείνος, χτύπησε λίγο στα πλευρά και έκατσε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και είναι μια χαρά τώρα».

https://youtu.be/z2EDVVACRJc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This