Tάιλερ Ντόρσεϊ: Δείτε την ελληνικής καταγωγής μητέρα του, Σαμία Κωνσταντινίδου

Οι γονείς της ήταν Έλληνες που κατοικούσαν στην Αθήνα, μετανάστευσαν στο Ισραήλ και από εκεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Must Read

Ακούστε το άρθρο

O Tάιλερ Ντόρσεϊ είναι Ελληνοαμερικανός διεθνής μπασκετμπολίστας με πατέρα Αφροαμερικανό και μητέρα Ελληνίδα. Το όνομα της μητέρας του είναι Σαμία Κωνσταντινίδου. Οι γονείς της μητέρας του ήταν Έλληνες και κατοικούσαν στην Αθήνα, μετανάστευσαν στο Ισραήλ και έπειτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)


Ο Τάιλερ, γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1996 στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια και έχει μια μικρότερη αδερφή. Στην Ελλάδα δεν είχε έρθει ως την ηλικία των 18 ετών επειδή δεν είχε τα χρήματα για να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Πήγε σε Κολέγιο του Όρεγκον για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων όμως τελικά τον κέρδισε το μπάσκετ. Έχει ύψος 196 και αγωνίζεται στους Ντάλας Μάβερικς ως σούτινγκ γκαρντ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)

Η πρώτη του επαφή με την Ελλάδα ήταν όταν έτρωγε τα ελληνικά φαγητά στο σπίτι του παππού του, ο οποίος ήταν Έλληνας και είχε μάθει τη γιαγιά του να μαγειρεύει ελληνικές συνταγές. Στο Instagram του έχει αρκετές φωτογραφίες με τη μητέρα του η οποία είναι μόλις 55 ετών και εξαιρετικά εμφανίσιμη γυναίκα. Της έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς εκφράζει δημόσια την αγάπη του για εκείνη ενώ το 2018 της υποσχέθηκε πως δεν θα χρειάζεται να δουλεύει από τον επόμενο χρόνο καθώς εκείνος θα φροντίζει για τα έξοδά της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler Dorsey (@tylerdorsey5)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This