Ιωάννα Τούνη: «Aυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα»

Must Read

H Iωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδί και είναι πλέον 5,5 μηνών έγκυος. Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της εξήγησε ότι περνάει δύσκολα και έχει ζαλάδες, εμετούς και πως η ψυχολογία της δοκιμάζεται λόγω των ορμονών, όμως παρόλο που αυτά τα συμπτώματα συνήθως υποχωρούν μετά το πρώτο τρίμηνο της κύησης, την Ιωάννα Τούνη εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν και αυτό το μοιράστηκε με τους ακολούθους της.

Η σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, περιμένει αγόρι και αναμένεται να γεννήσει τους πρώτους μήνες του 2023. Στο βίντεο που ανέβασε το μεσημέρι της Πέμπτης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει κατά την εγκυμοσύνη της.

«Γενικά αυτός που έβγαλε ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο υπέροχη περίοδος της γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας και δεν είχε ιδέα. Νιώθω συνέχεια ζαλάδες, αναγούλες, κάνω εμετούς, έχω μόνιμη κόπωση και υπολειτουργώ πλήρως σε οτιδήποτε θέλω να κάνω. Δεν μιλάω καν για τις ορμόνες, την ψυχολογία και το άγχος του να αλλάζει τόσο γρήγορα το σώμα και με τόσο περίεργο τρόπο», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε με το πρωινό της γεύμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This