Οι δημιουργοί του «Game of Thrones» στο… τιμόνι του νέου «Star Wars»! (video)

Από τον «Σιδερένιο Θρόνο» σε έναν «πολύ μακρινό γαλαξία»

Must Read

Με την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» να ολοκληρώνεται εν μέσω εξαιρετικά έντονων αντιπαραθέσεων, συνθλίβοντας, παρ’ όλα αυτά, κάθε πιθανό και απίθανο ρεκόρ τηλεθέασης, τα ονόματα των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις δεν θα μπορούσαν παρά να βρίσκονται στα στόματα όλων των fans της σειράς – συνοδευόμενα από… κατάρες κατά κύριο λόγο!

Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, το δημιουργικό δίδυμο της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του HBO βρισκόταν από καιρό και στο «στόχαστρο» των αφεντικών της Disney. Στην προκειμένη περίπτωση για καλό λόγο.

Λίγες μέρες πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, ο επικεφαλής του Ομίλου Disney, Μπομπ Άιγκερ ανακοίνωσε επίσημα ότι οι Μπένιοφ και Γουάις θα αναλάβουν να υπογράψουν την επόμενη ταινία του θρυλικού διαπλανητικού franchise «Star Wars».

Η αρχή μιας νέας τριλογίας

Πρόκειται για το φιλμ που θα ακολουθήσει το «Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker», το οποίο αναμένεται τέλη του 2019 στις αίθουσες, και, ουσιαστικά, θα σημάνει την έναρξη μιας (ακόμη) νέας τριλογίας, με την ημερομηνία εξόδου του πρώτου αυτού φιλμ να είναι προγραμματισμένη για τις 16 Δεκεμβρίου 2022 (το 2024 και το 2026 θα ακολουθήσουν οι άλλες δύο).

Πλέον θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, καθώς, γνωρίζοντας καλά το πόσο… «θερμοκέφαλοι» είναι οι fanboys του «Star Wars» (τύφλα να ‘χουν οι χούλιγκανς των γηπέδων), οπωσδήποτε θα περιμένουν «στη γωνία» τους δημιουργούς του «Game of Thrones».

Έστω κι αν ουδέποτε τους απασχόλησε πραγματικά το ποιος ή ποια θα καθόταν, τελικά, στον περιζήτητο «Σιδερένιο Θρόνο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This