Λάκης Γαβαλάς: «Έρμη Καραγιάννη έφυγες φτωχή από σιλικόνη αλλά πλούσια από ταλέντο»

O σχεδιαστής μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε επίσης στη Βίκυ Καγιά και στην Ελένη Φουρέιρα.

Must Read

Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα η ταινία “Broadway” στην οποία εμφανίζεται και ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος εμφανίζεται στο έργο και μίλησε στους δημοσιογράφους για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Βίκυ Καγιά, στη Μάρθα Καραγιάννη και στην Ελένη Φουρέιρα η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία, αλλά δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα.

«Με ένα κομπολόι κι ένα σουβλάκι η ζωή μου είναι οκ. Έχω χάσει τα γυαλιά της μυωπίας και δεν διαβάζω τις κριτικές. Κάποιοι δεν θα έρθουν στην ταινία για να κάτσουν σπίτι τους, με τις χλαπάτσες και τις παντόφλες τους να δουν GNTM. Η Βίκυ Καγιά ταιριάζει στη σύνταξη! Εννοώ στη συντακτική ομάδα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά την απουσία της Ελένης Φουρέιρα από την πρεμιέρα της ταινίας ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε:  «Δεν ήρθε σήμερα γιατί ή έχει κάποιο performing να κάνει ή θα είναι έγκυος και πρέπει να είναι ήρεμη στο σπίτι ή μπορεί να έκατσε να δει το GNTM».

Τέλος για την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη είπε: «Η Βίκυ Καγιά είπε στην Αμερική έτσι είναι τα project: Βάζουμε πωπό, βάζουμε χείλη… Έρμη Καραγιάννη έφυγες φτωχή από σιλικόνη αλλά πλούσια από ταλέντο και σε μπρίο.»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This