Η καυστική ανάρτηση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μετά την πρεμιέρα του GNTM

Πως σχολίασε η πρώην κριτής του GNTM το πρώτο επεισόδιο του reality μόδας;

Must Read

O πέμπτος κύκλος του GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του STAR με ανανεωμένη την κριτική επιτροπή και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εκτός.

Τα τέσσερα μέλη που αξιολογούν φέτος τα μοντέλα είναι η Βίκυ Καγιά που επέστρεψε μετά την περσινή της απουσία, ο Γιώργος Καράβας που άλλαξε ρόλο, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Τάσος Σοφρωνίου. 

Πριν λίγες ημέρες η Ισμήνη είχε σχολιάσει την αποχώρησή της από το reality μόδας λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα μου λείψει το GNTM. Κάποια πράγματα σίγουρα μου λείπουν. Είμαι εδώ για να κάνω κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να εξελίσσομαι και μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα. Οπότε αυτό κρατάω. Θεώρησα δεν υπήρχε χώρος για εμένα στο GNTM».

Xθες όμως, μετά την πρεμιέρα, αναδημοσίευσε το σχόλιο ενός φίλου της που έγραψε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου: “Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα” και πρόσθεσε κάποια emoticons με γέλιο, τηλέφωνο, φιλί και χεράκια που σχηματίζουν το σήμα της νίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This