Έχασε το σκυλάκι της η Πάρις Χίλτον και «επιστράτευσε» drones, ντετέκτιβ και αμοιβή!

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω», δήλωσε η «χρυσή» κληρονόμος

Must Read

Μεγάλα προβλήματα έχει η Πάρις Χίλτον, που έχασε το αγαπημένο της σκυλάκι, Diamond Baby, και μέσα από τα social media απευθύνει έκκληση, δίνοντας αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες, ενώ για να βρουν το τσιουάουά της έχει επιστρατεύσει ιδιωτικό ντετέκτιβ και drones.

Όπως έγραψε: «Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email [email protected]. Θα υπάρξει μεγάλη ανταμοιβή για την επιστροφή της και ΔΕΝ θα γίνουν ερωτήσεις… Παρακαλώ, στείλτε μήνυμα εάν γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ και παρακαλώ να προσέχετε το μωρό μου. Είναι λίγο ντροπαλός και θα ανέβει στην κοιλιά σας, αν προσπαθήσετε να το κουβαλήσετε».

Για την εξαφάνιση του σκύλου ανέφερε ότι «ήμουν σε μια φωτογράφιση και μετακομίζαμε, όταν ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».

Και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι θα προσφέρει αμοιβή σε όποιο άτομο γνωρίζει κάτι, αλλά και πως τις έρευνες θα συνδράμει ιδιωτικός ντετέκτιβ, μαζί με drones. «Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This