Ο Δημήτρης Σούρας αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη

Τι ζήτησε η σπουδαία ηθοποιός πριν φύγει από τη ζωή;

Must Read

O Δημήτρης Σούρας βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μίλησε για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη που είναι προγραμματισμένη για σήμερα ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία της σπουδαίας ηθοποιού.

Η επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη λοιπόν ήταν να σκορπίσουν τις στάχτες της αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το που θα γίνει αυτό το τελετουργικό.

«Αύριο στις 12 θα βρεθούμε όλοι για το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας Μάρθα Καραγιάννη. Στις 12:00, στο Α΄ Νεκροταφείο. Μόλις τελειώσει η τελετή μετά θα φύγει η σορός και θα την συνοδεύσουν η Ντόρα Δούμα και η Ελένη η γυναίκα μου. Θα πάνε στη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση. Μετά την καύση θα παραλάβω προσωπικά την στάχτη.

 Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, πιστέψτε με. Είμαι και φορτισμένος και άυπνος. Την Τρίτη, πιθανώς, θα πραγματοποιήσουμε την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Θα μου επιτρέψετε αυτή τη στιγμή να μη σας πω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλει μια διαδικασία για να σκορπίσουμε την στάχτη της, δεν είναι πάρα πολύ εύκολο. Θα γίνει αυτή η διαδικασία.

Όλα αυτά είναι γραμμένα από τη Μάρθα Καραγιάννη, είναι επιθυμίες της Μάρθας και εμείς, οι φίλοι της, οι κολλητοί της, δεν κάνουμε τίποτα άλλα από τις επιθυμίες της. Δεν ήταν άθεη η Μάρθα. Η Μάρθα σε όλη της τη ζωή έψαχνε να καλύψει τον Θεό. Τι γράφουν τα sites ότι ήταν άθεη; Απλά δεν ήθελε το τελετουργικό κομμάτι. Υπάρχουν άτομα που το δέχονται και άτομα που δεν το δέχονται. Η πιο δύσκολη στιγμή εσείς πιστεύετε ότι είναι όλα αυτά που περάσαμε. Η πιο δύσκολη στιγμή θα είναι η στιγμή της Τρίτης», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σούρας.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This