Βασίλης Κωνσταντίνου: «Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα ίσως έγινα πιο σοβαρός σαν άνθρωπος»

Must Read

Βαθιά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Α Κοιμητήριο Αθηνών για την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη ο πρώην σύντροφός της και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου.

 
«Τώρα τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο… Θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο. Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα ίσως έγινα πιο σοβαρός σαν άνθρωπος.

Τη Μάρθα θέλω να βλέπω, δε θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας. Εγώ τη Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ τη Μάρθα τη γνώρισα σαν έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και να κάνει οικογένεια» είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου που δυσκολευόταν να κρύψει τη συγκίνησή του.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This