O Τζορτζ Μάικλ άφησε τους συντρόφους του xωρίς… φράγκο!

Σε συγγενείς και στενούς συνεργάτες περνά η περιουσία του πρόωρα χαμένου pop star

Must Read

Με… «άδεια χέρια» άφησε τους πρώην συντρόφους του ο Τζορτζ Μάικλ, καθώς τα ονόματα των Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος απουσιάζουν εντελώς από τη διαθήκη του πρόωρα χαμένου pop star.

Η περιουσία του, ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 110 εκατομμύρια ευρώ), πηγαίνει μέχρι τελευταίου… cent στην οικογένειά του και σε διάφορους φίλους και συνεργάτες του.

Μάλιστα, οι δύο αγαπημένες του αδερφές, Μέλανι και Γιόντα Παναγιώτου, θα καρπωθούν τη μερίδα του λέοντος της περιουσίας του, με μικρότερες… μερίδες να μοιράζονται στον 80χρονο πατέρα του, Κυριάκο και σε συγγενείς, όπως ο μακρινός ξάδερφός του, Άλεξ Γεωργίου.

Στη λίστα με τους δικαιούχους της περιουσίας, εξάλλου, βρίσκονται και διάφοροι στενοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του μακαρίτη, όπως η Σίρλεϊ Κεμπ, που έκανε φωνητικά στους Wham!, τη στιγμή που το όνομα του Άντριου Ρίτζλεϊ, έτερου μέλους του επιτυχημένου pop ντουέτου των ’80s, δεν αναφέρεται πουθενά!

Με δυόμιση χρόνια καθυστέρηση

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε στο σπίτι του, στο Οξφορντσάιρ, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016, σε ηλικία 53 ετών. Μόλις φέτος, ωστόσο, και, πιο συγκεκριμένα, από τις 30 Μαΐου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, δίνεται επιτέλους η ευκαιρία στους αναγραφόμενους στη διαθήκη να… βάλουν χέρι στη διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία του.

Ο πιο άτυχος όλων, πάντως, φαίνεται να είναι ο Φαντί Φαουάζ, με τον οποίο ο pop star ήταν ζευγάρι στη ζωή από το 2012 έως και το θάνατό του.

Εκεί που ο 45χρονος κομμωτής είχε μια μικρή ελπίδα να δικαιωθεί για την επιμονή του να εξακολουθεί να ζει στην πολυτελή οικία του μακαρίτη, γεγονός που, μάλιστα, τον είχε φέρει σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Μέλανι Παναγιώτου, νόμιμη κληρονόμο του ακινήτου, πλέον είναι και επίσημα ο μεγάλος χαμένος της όλης υπόθεσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This