Ξεκίνησαν στη Λέσβο τα γυρίσματα του «The Trip to Greece»!

Η «επίσημη» ανακοίνωση έγινε από τον Ρομπ Μπράιντον

Must Read

Με μια φωτογραφία που ανέβασε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρομπ Μπράιντον ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων του «The Trip to Greece».

Η εν λόγω φωτογραφία δείχνει τον ίδιο και τον συμπρωταγωνιστή του, Στιβ Κούγκαν, να κάθονται χαλαροί σε ένα παγκάκι, φορώντας τα καλοκαιρινά τους και θυμίζοντας περισσότερο τουρίστες, παρά σταρ ξένης ταινίας.

Και, μια απλή ματιά στις επιγραφές των καταστημάτων που βρίσκονται στο φόντο, αρκεί για να αντιληφθούμε (ως… δαιμόνιοι ρεπόρτερ που είμαστε!) ότι τοποθεσία των γυρισμάτων είναι η Λέσβος.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ο Μπράιντον μας είχε προϊδεάσει για την επικείμενη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, καθώς είχε αναρτήσει μια ακόμη φωτογραφία, και πάλι με τον Κούγκαν πλάι του, σχολιάζοντας όλο νόημα πως, «γευματίζει με έναν φίλο, για να κουβεντιάσουν για το “The Trip to Greece”».

Τέταρτο και καλύτερο

Το συγκεκριμένο φιλμ είναι το τέταρτο μιας σειράς ταινιών, όπου οι δύο βρετανοί ηθοποιοί ταξιδεύουν σε χώρες της Ευρώπης και επισκέπτονται διάφορα εστιατόρια, με σκοπό να γευτούν την τοπική κουζίνα. Μόνο που, μεταξύ φαγητού και ποτού, οι δυο τους βρίσκουν, παράλληλα, την ευκαιρία να επιδοθούν και σε μια απολαυστική ατακαδόρικη «κόντρα», όπου νικητής βγαίνει πάντα ο θεατής.

Σταθερά πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο συμπατριώτης τους, Μάικλ Γουίντερμποτομ, ο οποίος για μια ακόμη φορά συνυπογράφει μαζί τους το -γεμάτο με αυτοσχεδιασμούς του πρωταγωνιστικού διδύμου- σενάριο.

Κάτι που, με βάση την εμπειρία μας από τα προηγούμενα κινηματογραφικά ταξίδια γευσιγνωσίας τους σε βόρεια Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία, πιστοποιεί πως, όσο καλά κι αν περάσουν εκείνοι, εμείς σίγουρα θα τα περάσουμε καλύτερα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This