O Δημήτρης Σούρας αποκάλυψε που σκόρπισαν τις στάχτες της Μάρθας Καραγιάννη

Η Μάρθα επέστρεψε στον τόπο που μεγάλωσε.

Must Read

H Mάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών.

Τις επόμενες ημέρες ακολούθησε η κηδεία της στο A Νεκροταφείο και στη συνέχεια η αποτέφρωσή της στη Ριτσώνα όπως επιθυμούσε η ίδια. Ο στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε πως η στάχτη της θα σκορπιστεί κάτι το οποίο επίσης ήθελε η ηθοποιός. Η διαδικασία έγινε και ο γνωστός ψυχίατρος μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και γνωστοποίησε πως ακριβώς έγινε η διαδικασία και που σκορπίστηκε η τέφρα της.

«Η τελευταία της επιθυμία ήταν να σκορπιστεί η τέφρα της, αυτό έγινε στο Κερατσίνι, το πού ακριβώς δεν ξέρω να σας πω. Πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, εκεί πήγαμε η Ντόρα Δούμα κι εγώ, κανένας άλλος και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

«Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα, η Μάρθα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι εκεί όπου ήταν το σπίτι της», είπε ο Δημήτρης Σούρας, ενώ περιέγραψε: «Ρίξαμε την τέφρα της στο λιμανάκι, δυσκολευτήκαμε να ανέβουμε στα βράχια, εγώ και η Ντόρα κάναμε μαζί την κίνηση».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This