Λάκης Γαβαλάς: «Η Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ ο εργοδότης»

"Εγώ δεν πέφτω στα πατώματα για τηλεθέση καραγκιοζιλέ" τόνισε.

Must Read

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη μόδα, την τηλεόραση, την αισθητική και πιο συγκεκριμένα για το reality Greece’s Next Top Model.

@newsbreakgr

Λάκης Γαβαλάς: «Η Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ ο εργοδότης» #lakisgavalas #sophiahadjipanteli

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη “μόδα”», είπε χαρακτηριστικά ενώ ιδιαίτερα αυστηρός ήταν και με την Σοφία Χατζηπαντελή.

Σχολίασε επίσης και τα πρόσωπα τα οποία προκαλούν με την εικόνα και τη συμπεριφορά τους λέγοντας:  «Θέλω να με ικανοποιούν κι εμένα, δεν λέω να μην υπάρχουν. Παλιά, είχαμε τον “μίστερ εθνικά μπούτια”, μετά την Έφη Θώδη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ κιόλας. Δεν το λέω άσχημα», δήλωσε.

Eπίσης είπε ότι ο ίδιος δεν έχει πέσει στα πατώματα ούτε για έναν μεγάλο έρωτα, δεν θα το έκανε ποτέ για την τηλεθέαση σχολιάζοντας έτσι τη Σοφία Χατζηπαντελή που ξάπλωσε στο πάτωμα του πλατό του GNTM.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This