Love Island: Σάλος στο Twitter με τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις… παίκτριες τίγκα στις πλαστικές

O ΣΚΑΙ μας σερβίρει πάλι... πχιότητα

Must Read

Πανζουρλισμό στο Twitter έχει προκαλέσει η πρεμιέρα του νέου trash ριάλιτι που μας σερβίρει ο ΣΚΑΙ, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν το «Love Island», το οποίο ωστόσο έκατσαν να παρακολουθήσουν…

Πρώτο θέμα στα σχόλια είναι τα κιλά της παρουσιάστριας Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τους χρήστες να κάνουν λόγο για «σκελετωμένη» εμφάνιση, η οποία προκαλεί ανησυχία, ενώ οι περισσότεροι ασχολήθηκαν με τις πλαστικές και τα υαλουρονικά των παικτριών του νέου ριάλιτι που θύμισε αν μη τι άλλο το Bachelor.

Αναφερόμενη στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων για τα κιλά της Παπαγεωργίου, η στενή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό»: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια» είπε και πρόσθεσε:

«Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός».




Δείτε τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την πρεμιέρα του «Love Island»:

https://twitter.com/leukos_monokero/status/1575793785984143360

https://twitter.com/hereforGreekTv/status/1575584820302086144

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This