Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη-Πήρε αναβολή η δίκη του

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Must Read

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχασε τη μητέρα του, κάτι που έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ποινικολόγος με την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Ο Αλέξης Κούγιας, επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και εξήγησε πως επειδή ο ίδιος βρισκόταν καθ’οδόν για ένα δικαστήριο στη Λάρισα το οποίο αφορούσε ένα κακούργημα, δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να παραβρεθεί στο σημερινό δικαστήριο του τραγουδιστή, καθώς οι υποθέσεις παίρνουν προτεραιότητα ανάλογα με τη βαρύτητά τους.

Όμως ήρθε και ο θάνατος της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη που προστέθηκε στους λόγους της αναβολής της δίκης για την υπόθεση του ξυλοδαρμού που εκκρεμεί, ωστόσο τόνισε πως το ζευγάρι, δηλαδή ο Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη ζει πλέον αρμονικά. Ο δικηγόρος εξήγησε πως ανεξάρτητα με το αν το ζευγάρι τα έχει βρει, το αδίκημα του ξυλοδαρμού διώκεται αυτεπαγγέλτως, γι αυτό και η δίκη θα γίνει, απλώς το δικαστήριο λαμβάνει υπόψιν του το ότι τα δύο μέρη τα έχουν βρει και κρίνει με επιείκεια.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This