Κατερίνα Νάζου: Η κουμπάρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ανέβασε νέες εικόνες από το γάμο

«Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…» έγραψε στη λεζάντα.

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο που έγινε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου υπό άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και παρουσία μόλις δέκα ατόμων από το στενό τους κύκλο.

Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αγόρι. Ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και η άλλη μάρτυρας από την πλευρά της νύφης ήταν η στενή φίλη της Κατερίνα Νάζου.

Η κουμπάρα μάλιστα ήταν και το μόνο πρόσωπο που παραβρέθηκε στο γάμο και δεν άνηκε στο συγγενικό, αλλά στο φιλικό τους περιβάλλον. Σήμερα, με μια ανάρτηση που έκανε στα social media, ανέβασε κάποιες νέες φωτογραφίες από το γάμο τις οποίες συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Σας αγαπώ άπειρα.. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας… Να ζήσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι για πάντα…»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This