Aυτή θα είναι η νονά του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη

To όνομά της το αποκάλυψαν στην εκπομπή Happy Day.

Must Read

Χθες βράδυ, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε σε πάρτι για τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας γνωστής εταιρίας υποδημάτων με την οποία συνεργάζεται και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το φύλο του μωρού της, το όνομα που θα πάρει αλλά σχολίασε και την απόφαση της Δούκισσας Νομικού να αποχωρήσει από το “Πρωινό”.

«Είμαι στον 7ο μήνα. Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει.

Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Δε ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψαν ότι η νονά του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου προσπαθώντας ταυτόχρονα να μαντέψουν το φύλο του μωρού κάνοντας εικασίες για το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι, ενώ αναρωτήθηκαν τι σημαίνει “δεν δίνουμε έμφαση στο φύλο” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εξηγεί ότι προφανώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να γεννηθεί ένα υγιές μωρό.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This