Ο Γιώργος Αρσενάκος για Ελένη Φουρέιρα: «Eίχε ένα θέμα με την υγεία της»

O CEO της Panik ρωτήθηκε επίσης αν η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος.

Must Read

Ο Γιώργος Αρσενάκος, έκανε την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί» και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Ο CEO της Panik Records μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα αλλά και στην χειρονομία που έκανε πάνω στον εκνευρισμό του στα MAD VMA όταν έσπρωξε κάποιον που περνούσε από μπροστά του και σχολιάστηκε αρνητικά.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση, έχω να πω. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση, ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Η καλοκαιρινή της περιοδεία ακυρώθηκε, γιατί είχε ένα θέμα με την υγεία της», είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Ό,τι θέλετε για τα επαγγελματικά της θέματα μπορώ να σας τα απαντήσω. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της», εξήγησε.

Αναφορικά με τη χειρονομία του στα MAD VMA, δήλωσε: «Σε σχέση με το περιστατικό στα βραβεία MAD, θεωρώ πως έχει δίκιο ο κόσμος. Είναι σωστά τα σχόλια που έκαναν ότι ήταν μια λάθος χειρονομία, μια λάθος κίνηση. Βεβαίως και δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι να το παραδεχτώ, όταν κάπου κάνω λάθος. Εκείνη τη βραδιά κανείς δεν ξέρει και δεν είναι δουλειά του κόσμου να ξέρει, τι ένταση είχαμε και τι δυσκολία τραβήξαμε και τι έπρεπε να κάνουμε. Οπότε όλος αυτός ο εκνευρισμός να βγαίνει σε μια χειρονομία, ναι ήταν λάθος».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This