Λευτέρης Πανταζής για τα αρνητικά σχόλια του Νίκου Μουρατίδη στην κόρη του: «Έφταιγε το φεγγάρι»

«Αγαπώ τον Νίκο Μουρατίδη, είναι πολύ φίλος μου, είναι πατριώτης μου» είπε ο ΛΕΠΑ.

Must Read

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του CEO της Panik Records Γιώργου Αρσενάκου που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα πρόσφατα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για την κόρη του Κόνι Μεταξά.

Ο Λευτέρης Πανταζής θέλησε να δώσει μια χιουμοριστική απάντηση και να μην ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Αγαπώ τον Νίκο Μουρατίδη, είναι πολύ φίλος μου, είναι πατριώτης μου. Τον αγαπώ. Γιατί να κρατήσω κακία, ήταν το φεγγάρι έτσι εκείνη την ώρα έτσι και του βγήκε αυθόρμητα».


Η δήλωση του Νίκου Μουρατίδη ήταν η εξής:

«Έχοντας διάσημους γονείς κάνουμε κάτι, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που δεν έχουν διάσημους γονείς δεν κάνουν τίποτα. Η Κόνι Μεταξά θέλει να γίνει τραγουδίστρια και βγαίνει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, να τραβάει το βρακί της; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους; Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια, έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This