Σόφι Τέρνερ εναντίον influencers: Η απώλεια βάρους δεν είναι αστείο (video)

Must Read

Η Σόφι Τέρνερ δεν είναι ότι έχει πρόβλημα με τους διάφορους influencers.  

Όταν όμως εκείνοι προωθούν μέσω των social media διάφορα διαιτητικά προϊόντα σε νεαρές ακολούθους τους, τότε το πράγμα αλλάζει.

Μέσω ενός εύστοχου βίντεο-story στο Instagram της, η νεαρή Αγγλίδα ηθοποιός του «Game of Thrones», χρησιμοποιώντας φίλτρο το οποίο, αστειευόμενη, χαρακτήρισε «βλέμμα της επιρροής», προχώρησε σε διακωμώδηση των διασημοτήτων που προωθούν προϊόντα (που υπόσχονται) απώλειας βάρους στα social media, ενθαρρύνοντας νεαρές γυναίκες να τα αγοράσουν.

Η ηθοποιός ένωσε τη φωνή της με συναδέλφους της που αντιτάσσονται στην ανεύθυνη προώθηση επικίνδυνων προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο-story η Τέρνερ ανέφερε: «Γεια σας, παιδιά, απλά πήρα την εμφάνιση ifluencer σήμερα» και συνέχισε στο ίδιο ειρωνικό ύφος:
«Σήμερα ήθελα απλώς να προωθήσω αυτό το νέο πράγμα σε σκόνη που βάζετε στο τσάι σας και βασικά σας κάνει χάλια τα μυαλά και είναι απολύτως πραγματικά, πραγματικά κακό να το προωθώ σε νέες και νέους παντού. Αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά, γιατί πληρώνομαι. Ζωή influencer!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This