Κυριακή 16/5/2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες, που δεν σας εκφράζουν ως άτομο. Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φανείτε συντηρητικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Δείξτε κατανόηση σε απόψεις που έχουν οι συνεργάτες σας για κάποια ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το δικό σας συμφέρον και να μην ακούτε τους άλλους. Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΖΥΓΟΣ: Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας. Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση τους, ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και με φόβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα – ακόμη και αν σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις. Αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ