Γέλιο «μέχρι δακρύων» στο Twitter για το makeover στο GNTM (video)

Must Read

Κλάματα και νεύρα για τα νέα χτενίσματα είδαμε χθες στο GNTM, όπως ήταν αναμενόμενο…

Παρόλο που μία ομάδα ειδικών μελετά το πρόσωπό τους, την επιδερμίδα τους και τις γωνίες τους για να καταλήξουν σε τι κούρεμα τους ταιριάζει ακριβώς,(ό,τι θα ζητούσε η κάθε κοπέλα στον κόσμο δηλαδή) κάποια από τα κορίτσια αντέδρασαν έντονα... Τις λες και αχάριστες… Άλλες βέβαια έμειναν ευχαριστημένες και με το παραπάνω!

Η Σουζάνα ήταν από τις κοπέλες που αντέδρασαν αρκετά έντονα, καθώς θα έπρεπε να ξυρίσει το μαλλί της και να το βάψει ξανθό. Η Μαρία από την άλλη, η οποία θα διατηρούσε το μήκος της, αλλά θα αποκτούσε αφέλειες, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη, γιατί ήθελε κάτι πιο… extreme.

 

Δεν ήταν λίγες, μάλιστα, αυτές που, ενώ στην αρχή ήταν πιο ψύχραιμες, λύγισαν στη διάρκεια του makeover, καθώς ένιωθαν τα μαλλιά τους να κονταίνουν… επικίνδυνα και να αλλάζουν χρώμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο κατά τη διάρκεια του επεισοδίου το Τwitter πήρε… φωτιά. Οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο τους και σχολίασαν τα επίδοξα μοντέλα, αλλά και τις αντιδράσεις τους.

Δείτε μερικά πετυχημένα tweets παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This