H Σακίρα φιλάει τα πόδια του πατέρα της που κάνει αποκατάσταση στο νοσοκομείο

Το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Must Read

Tον τελευταίο καιρό, η Σακίρα έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετά μεγάλα προβλήματα στη ζωή της, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό της τομέα. Ο 91 ετών πατέρας της βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο σύντροφός της Ζεράρ Πικέ την εγκατέλειψε για μια άλλη νεότερη γυναίκα και αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο εξ αιτίας μιας κατηγορίας για φοροδιαφυγή μαμούθ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, εκείνη κάνει νέα τραγούδια, τα οποία κυρίως αποτελούν σπόντες προς τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και βοηθά τον πατέρα της που βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω των προβλημάτων της υγείας του. Μάλιστα η ίδια βρίσκεται στο πλευρό του και όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον βοηθάει να αναρρώσει κάνοντας ασκήσεις και φιλώντας του τα πόδια.

«Και η ζωή συνεχίζεται μεταξύ επισκέψεων στο νοσοκομείο και αποκριάτικων στολών», έγραψε στη λεζάντα η Σακίρα ενώ στο βίντεο διακρίνεται και ο γιατρός του πατέρα της να παρακολουθεί τις ασκήσεις αποθεραπείας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This