Καινούργιου για Σταθοκωστόπουλο: «Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να…»

H παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει την δική της σχέση με τον νυν σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και ένα απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το οποίο και σχολίασαν.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν είπε πως με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια στο γυμναστήριο, κάτι που σημαίνει ότι η γνωριμία τους συνέπεσε με το χρονικό διάστημα που η Κατερίνα Καινούργιου είχε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν πρόσφατα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και πως σε λίγους μήνες η παρουσιάστρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε παλαιότερα σχέση με το νυν σύζυγο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο σχολίασε με τη σειρά της το δεσμό που είχε μαζί του, λέγοντας:

«Εντάξει, είναι γνωστή η σχέση μου με τον Βασίλη στο παρελθόν. Δεν ξέρω αν είχαν γνωριστεί και παλιότερα αλλά εντάξει, είναι και μια σχέση που δε με αφορά. Ούτε με έχει στιγματίσει, ούτε τίποτα. Απλώς, λόγω της δημοσιότητας προβλήθηκε πολύ στα media. Ο άνθρωπος αυτός τώρα έχει κάνει την οικογένειά του, είναι εκεί. Μακάρι να μπορούσα και από τη Google να κατεβάσω τελείως αυτή τη σχέση.

Δεν είναι μια από τις σχέσεις που θέλω να… Η τελευταία μου σχέση με τον Φίλιππο είναι πολύ σημαντική για μένα, με άλλαξε, με πήγε μπροστά. Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη σχέση» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This