Kαίτη Γαρμπή: «H κόρη του Ρέμου είναι ο Ρέμος με μαλλιά»

«Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα» είπε ο τραγουδιστής

Must Read

Ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή έδωσαν μια συνέντευξη τύπου με αφορμή την συνεργασία τους στο νυχτερινό κέντρο Nox. Oι δυο τους μίλησαν τόσο για το κοινό επαγγελματικό τους παρελθόν όσο και για το παρόν.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων που αφορούσε το σε ποιον μοιάζει η 7χρονη κόρη του Αντώνη Ρέμου την οποία δεν έχουμε δει ποτέ, η Καίτη Γαρμπή πήρε το λόγο και είπε πως είναι ίδια ο Αντώνης με μακριά καστανά μαλλιά.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του σχολίασε σχετικά ότι είναι πολύ άτυχος που η κόρη του Ελένη Πασχαλίδου αν και έχει μητέρα την Υβόννη Μπόσνιακ, έμοιασε στον ίδιο, ενώ τόνισε πως η μαμά της έχει γαλαζοπράσινα μάτια και το παιδί πήρε τα δικά του.

“Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια.”


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This