«Εφιάλτης» για τον Γκόρντον Ράμσεϊ – Η κόρη του ερωτεύτηκε τον γιο… σεφ

Must Read

Από σεφ τη βρήκε ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς η έφηβη κόρη του Ματίλντα βγαίνει με τον γιο συναδέλφου του!

Ο 52χρονος εκρηκτικός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι η 17χρονη είναι ερωτευμένη με τον συνομήλικό της Λουτσιάνο, γιο του Τζίνο ντ’ Ακάμπο, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της κοινής εκπομπής των σεφ «Gordon, Gino and Fred: Road Trip» και, όπως είναι αναμενόμενο, δεν πετάει στα σύννεφα. Aντιθέτως, χαρακτηρίζει την κατάσταση «γαμ***ο εφιάλτη»!

Το αγόρι της κόρης του με τον… συμπέθερο

Ωστόσο σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο «The Jonathan Ross Show» την περασμένη εβδομάδα προσπάθησε να κάνει χιουμοράκι για το ενδεχόμενο οι δύο συνεργάτες να γίνουν πεθεροί. Προς το παρόν, μαζί με τον παρουσιαστή Φρεντ Σίριεξ, κάνουν περιοδεία στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την Ιταλία, τη Σκοτία και τη Γαλλία, για να παρουσιάσει καθένας στους υπολοίπους, στο πλαίσιο σειράς που γυρίζεται για το ITV, την ντόπια κουζίνα. Παράλληλα, επιχειρούν να έχουν υπό έλεγχο τις πολυμελείς οικογένειές τους, καθώς ο Γκόρντον έχει πέντε παιδιά, ηλικίας από 21 ετών έως πέντε μηνών, με τη σύζυγό του Τάνα, ενώ ο Τζίνο έχει τρία παιδιά, από 17 έως επτά, με τη σύζυγό του Τζέσικα Στελίνα Μόρισον.

Η 17χρονη κόρη του Γκόρντον Ράμσεϊ, εκτός από ερωτευμένη, δείχνει ότι θα γίνει άξια συνεχίστρια του τηλεοπτικού -και όχι μόνο- έργου του πατέρα της. Έχει τη δική της εκπομπή στο CBBC, με τίτλο «Matilda and the Ramsay Bunch», ενώ έχει κυκλοφορήσει και το δικό της βιβλίο μαγειρικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This