Ο Τσιτσιπάς απέκτησε… αυτοκινητάρα και (την) καμαρώνει! (video)

Ο 21χρονος τενίστας δηλώνει φανατικός υποστηρικτής της Tesla

Must Read

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τον Στέφανο Τσιτσιπά ως έναν από τους πλέον ταλαντούχους τενίστες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Ο 21χρονος Έλληνας σούπερ σταρ του τένις, ωστόσο, είναι εξαιρετικά δραστήριος και πέρα από τα κορτ. Για παράδειγμα, είναι φανατικός vlogger (video blogger), καθώς γουστάρει να βιντεοσκοπεί τη –διόλου βαρετή, όπως φαντάζεστε- καθημερινότητά του, και να ανεβάζει τα διάφορα βιντεάκια στο κανάλι του στο YouTube.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, οι «διαδικτυακοί» του φίλοι, είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες μίας από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του Τσιτσιπά. Η οποία, μάλιστα, δεν αφορούσε καν το τένις!

Άξιζε η πολύμηνη αναμονή

Βλέπετε, ο «El Greco», όπως αρέσκονται να τον αποκαλούν οι φανατικοί υποστηρικτές του, είναι πλέον υπερήφανος κάτοχος ενός supercar της φημισμένης φίρμας ηλεκτρικών οχημάτων Tesla.

Στο video που ακολουθεί (και πιο συγκεκριμένα από το 4:25 και μετά), μπορείτε να παρακολουθήσετε τις… κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις εντυπώσεις του από την παρθενική οδηγική του εμπειρία – από τη θέση του συνοδηγού, προς το παρόν, καθότι ο ίδιος ακόμη δεν κατέχει το σπορ της οδήγησης.

«Το αυτοκίνητο των ονείρων μου επιτέλους ήρθε! Τέσσερις μήνες το περίμενα. Το Tesla είναι το μέλλον. Νιώθω φανταστικά. Δεν βλέπω την ώρα να το οδηγήσω και να γίνω μέρος μιας επανάστασης στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Νιώθω υπερήφανος που είμαι κάτοχος αυτοκινήτου Tesla, καθώς προσπαθώ κι εγώ να συνεισφέρω σε ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη», ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, ο Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, μας ενημερώνει ότι αποφάσισε και να το… «βαφτίσει». Και το όνομα αυτού; Τζούλιους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This