«Χαμός» στο θεατρικό σανίδι για τα… μάτια της Νατάσας Παζαΐτη

Ο ρόλος-έκπληξη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού, που την καμάρωνε από τις πρώτες σειρές

Must Read

«Στην κλέβω τη Νατάσα σου…» δήλωσε «χωρίς λόγια» αλλά κάνοντας μορφασμούς, κοιτώντας προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και πειράζοντάς τον ο Γιώργος Αλεξανδράτος, που διεκδικούσε να παντρευτεί τη Νατάσα Καραμανλή στη «Θεία από το Σικάγο»!

  • Aπό τη Βίβιαν Μπενέκου

Ολα αυτά κι άλλα πολλά συνέβησαν την Παρασκευή που μας πέρασε στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, όπου η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού πρωταγωνίστησε στο θρυλικό πια έργο «Η θεία από το Σικάγο», υποδυόμενη την πρώτη ανιψιά της, την Ελένη, που τελικά την… έδωσε στον Τάκη, τον εφοπλιστή και πρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, δηλαδή τον Γιώργο Αλεξανδράτο.

Η παράσταση, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή και ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ήταν πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρίας ARTE και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, τομέα στον οποίο η Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή, ως γιατρός, ειδικεύεται. Ο ρόλος-έκπληξη ενθουσίασε τόσο τον Κώστα Καραμανλή, που ήταν στις πρώτες σειρές και χειροκροτούσε τη σύζυγό του, όσο και το πολυπληθές κοινό. Οι ηθοποιοί, άλλωστε, ήταν όλοι ερασιτέχνες και οι περισσότεροι «επώνυμοι Αθηναίοι», που βοήθησαν και στήριξαν τη φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης. Η πρόσκληση στη Νατάσα Καραμανλή για τη συγκεκριμένη παράσταση ήρθε λίγο πριν από την πανδημία από τη φίλη της Νινέττα Βαφειά, που εδώ και κάποια χρόνια έχει δημιουργήσει τη «Θεατροπαρέα 08», έναν θίασο με καθαρά κοινωφελή δράση και πολυσυζητημένες παραστάσεις κάθε χρόνο. Ομως η πανδημία έβαλε φρένο στα σχέδιά της, που τελικώς υλοποιήθηκαν την Παρασκευή. Μάλιστα, από τότε είχαν αγοραστεί τριάντα στάμνες για να σπάσουν… δελεάζοντας καλούς γαμπρούς για τις ανιψιές.

Στο έργο, ο Χαρίλαος (Τίμος Τζάννες), απόστρατος αξιωματικός, μεγαλώνει τις τέσσερις κόρες του με… στρατιωτική πειθαρχία, φροντίζοντας την καλλιέργειά τους, την εμφάνισή τους και την καλή συμπεριφορά τους. Οι ανύπαντρες κόρες είναι η Ελένη (Νατάσα Παζαΐτη), η Κατίνα (Νανά Αρβανιτάκη), η Μαρία (Ναταλία Τζάννες) και η Αγγελική (Λυδία Βαφειαδάκη).

Παρ’ όλη την επιθυμία του να τις παντρέψει, δεν τις αφήνει πουθενά μόνες, με αποτέλεσμα να μην τις πλησιάζει άνδρας. Ο φόβος ότι θα μείνουν γεροντοκόρες πνίγει τη σύζυγό του Ευτέρπη – τη Νιννέτα Βαφειά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οταν, όμως, έρχεται στο σπίτι τους η ευκατάστατη και από χρόνια ξενιτεμένη στο Σικάγο των ΗΠΑ (και πλέον χήρα) αδελφή του Καλλιόπη, τα πάντα ανατρέπονται. Χάρη σε ευφυέστατα αλλά και ριψοκίνδυνα τεχνάσματα η θεία πετυχαίνει σύντομα τον σκοπό της και η μία μετά την άλλη οι κοπέλες χορεύουν τον χορό του Ησαΐα.

Η θεία Καλλιόπη (Αθηνά Κασκαρέλη) αρχίζει με την πρώτη ανιψιά, τη Νατάσα Καραμανλή, και σπάει μπροστά στα πόδια του Τάκη, του Γιώργου Αλεξανδράτου δηλαδή, την πρώτη στάμνα, που οδηγεί σε… βέβαιο γάμο τη Νατάσα και τον Γιώργο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This